Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

KORRES SUNSCREEN FACE CREAM WITH RED GRAPE Antiageing/ Antispot spf 30 50ML

24.70 13.30

Αντιρυτιδική, κατά των πανάδων, αντηλιακή κρέμα προσώπου, πολύ υψηλής προστασίας, SPF30.Αντιηλιακή κρέμα προσώπου, με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού,που προσφέρει αντιρυτιδική δράση και λειτουργεί κατά των πανάδων.

Εξαντλήθηκε

Σύγκριση

Περιγραφή Προϊόντος

Ιδανικό για ευαίσθητες αλλά και ώριμες επιδερμίδες.

Προστασία από τη φωτογήρανση, που δημιουργεί τις ρυτίδες και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.

Ρυθμίζει τη μελανίνη και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη λάμψη που διαρκεί.

Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε τη χρήση συχνά, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποσότητα 2mg/cm² (περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και το λαιμό).

Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε πολλή ώρα στον ήλιο ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντιηλιακό.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Αφήστε χρόνο ώστε το προϊόν να απορροφηθεί πριν έρθει σε επαφή με τα ρούχα.

Τα αντιηλιακά προϊόντα ενδέχεται να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα.

Ανακινήστε πριν τη χρήση.

  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
  • ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟ
  • ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

Μία νέα γενιά αντιηλιακών προϊόντων προσώπου ΚΟΡΡΕΣ ενισχύει το καινοτομικό προφίλ της μάρκας. Καλύπτοντας όλο το φάσμα περιποίησης του δέρματος καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τα νέα προϊόντα προσφέρουν ταυτόχρονα υψηλή αντιηλιακή προστασία, προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, αντιρυτιδική φροντίδα και ενυδάτωση.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία βασίζεται στην αξιοποίηση 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα σπάνιο είδος Κόκκινου Σταφυλιού, εξαιρετικά ανθεκτικού στην ηλιακή ακτινοβολία. Οι δύο αντιηλιακές / αντιρυτιδικές Κρέμες Προσώπου / Κόκκινο Σταφύλι / SPF30 και SPF50 με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων, ορίζουν την ολοκληρωμένη, καθημερινή, υψηλών προδιαγραφών προστασία από τη φωτογήρανση, τη βασική αιτία γήρανσης του δέρματος [80%], με φυσικά δραστικά συστατικά.

 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσης για ανάπτυξη αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων βασισμένων σε τεχνολογία αιχμής και επιστημονική έρευνα, το νέο multi-action αντιηλιακό / αντιρυτιδικό προϊόν της ΚΟΡΡΕΣ βασίζεται σε ένα καινοτόμο δραστικό από φυτικά βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα προέρχονται από μία σπάνια ποικιλία του φυτού, με χαρακτηριστική την κόκκινη σάρκα αλλά και τον κόκκινο χυμό του, που οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση ανθοκυανίνων –ισχυρά αντιοξειδωτικές ουσίες με δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες λειτουργούν ως “αντιηλιακά φίλτρα”, απορροφώντας την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία [UVA-UVB] λειτουργεί συσσωρευτικά, αποτελώντας τη βασική αιτία γήρανσης του δέρματος. Η παραγωγή τοξινών και ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV στο δέρμα, είναι συνεχής, επηρεάζοντας τα πιο ευαίσθητα κύτταρα, όπως τα επιδερμικά. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα από Κόκκινο Σταφύλι αναβαθμίζουν τη “δύναμη” της καλλυντικής προστατευτικής ασπίδας, καθώς περιέχουν μεταβολίτες, ουσίες πλούσιες σε λιπίδια και πρωτεΐνες, με αποδεδειγμένη δράση υπέρ της καλής λειτουργίας των κυττάρων και συνεπώς της διατήρησης της υγιούς δομής της επιδερμίδας και της προστασίας της από τη UV ακτινοβολία.

Τα φυτικά βλαστοκύτταρα έχουν “απομονωθεί” με τη βιοτεχνολογία PhytoCellTec: Επιλέγεται ένα πολύ μικρό τμήμα του φυτού και μέσω του “τραυματισμού” του φλοιού του δημιουργούνται τα μητρικά κύτταρα [callus cells], από τα οποία, σε συνέχεια ειδικής επεξεργασίας, προκύπτουν τα επιθυμητά φυτικά βλαστοκύτταρα.