Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

OLVOS TASECTAN * 20 SACHS

TASECTAN SACHS

9.84

Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της διάρροιας.

Σύγκριση
Κωδικός: 10285 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Η δράση του Tasectan

Αντιμετώπιση της διάρροιας  με Tasectan!

Το Τasectan σταματά γρήγορα τη διάρροια και επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Το Tasectan σχεδιάστηκε για την αποτελεσματική και ασφαλή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας, που προκαλείται από διάφορες αιτίες (π.χ. ίωση, γαστρεντερίτιδα, τροφική δηλητηρίαση), χωρίς φάρμακα.  Τέτοια ενοχλητικά συμπτώματα είναι η κοιλιακή διάταση, o πόνος στην κοιλιά και οι συχνές κενώσεις.

Πώς βοηθάει το Tasectan στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας;

 • Αποκαθιστά άμεσα τη φυσιολογική λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου.
 • Οι κενώσεις επανέρχονται σε κανονική συχνότητα.
 • Η σύσταση των κενώσεων επανέρχεται στο φυσιολογικό.

Πώς δρα το Tasectan;

Το Tasectan δρα τοπικά στον εντερικό βλεννογόνο, όπου υπάρχει φλεγμονή, χωρίς να εισέρχεται στη συστηματική κυκλοφορία και επαναφέρει την ισορροπία στη λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας*.

Ποιος μπορεί να πάρει το Tasectan;

Ενδείκνυται  για ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Είναι διαθέσιμο σε κάψουλες για χρήση από ενήλικες και σε φακελλίσκους για παιδιατρική χρήση.

 • Το Tasectan -χάρη στο κύριο συστατικό του, το  gelatin tannate, το οποίο δρα στα τοιχώματα του εντέρου, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η φλεγμονή -στοχεύει κατευθείαν στον μηχανισμό της διάρροιας και επαναφέρει την ισορροπία στη λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου.
 • Προστατεύει τα τοιχώματα του εντέρου. Δεν διαλύεται στο στομάχι και σχηματίζει έναν προστατευτικό μανδύα στον εντερικό βλεννογόνο, που φλεγμαίνει.
 • Προλαμβάνει την εξέλιξη της φλεγμονής, καθώς εμποδίζει την επαφή ερεθιστικών παραγόντων με τα εντερικά τοιχώματα και προλαμβάνει την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών σε αυτά (E.Coli & Salmonella).
 • Απελευθερώνει τον εντερικό σωλήνα από τους ερεθιστικούς παράγοντες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς προωθεί την απομάκρυνσή τους μέσω των κοπράνων.

Γιατί να επιλέξετε Tasectan για την αντιμετώπιση της διάρροιας;

Το Tasectan είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση της διάρροιας, καθώς:

 • Δρα γρήγορα και αποτελεσματικά αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα της διάρροιας (πόνος στην κοιλιά, συχνές κενώσεις).
 • Δεν είναι φάρμακο, αλλά ιατροτεχνολογικό βοήθημα, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες *.
 • Είναι κατάλληλο ακόμη και για βρέφη και παιδιά.
 • Απελευθερώνει τον οργανισμό από τους ερεθιστικούς παράγοντες που προκαλούν τη διάρροια, καθώς τους απομακρύνει μέσω των κοπράνων, χωρίς να τους κρατά εγκλωβισμένους στον εντερικό σωλήνα.
 • Επαναφέρει την ισορροπία στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου.

Διάρροια σε βρέφη ή παιδιά: αντιμετώπιση με Tasectan

Οι παιδιατρικοί ασθενείς αποτελούν ομάδα υψηλού κινδύνου σε περίπτωση διάρροιας, γιατί δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως το ανοσοποιητικό τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), η διάρροια αποτελεί αιτία θανάτου για 760.000 παιδιά κάτω των 5 ετών ετησίως, σε όλο τον κόσμο.

Η πιο συνηθισμένη επιπλοκή της οξείας διάρροιας, που πλήττει τους παιδιατρικούς ασθενείς, είναι η αφυδάτωση, λόγω της απώλειας υγρών και θρεπτικών συστατικών μέσω των συνεχών κενώσεων, γι αυτό και είναι απαραίτητη η χορήγηση ηλεκτρολυτών.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

τα τοιχώματα του εντέρου. Σχηματίζει έναν προστατευτικό μανδύα στον εντερικό βλεννογόνο, που φλεγμαίνει.

ΟΧΥΡΩΝΕΙ

τα εντερικά τοιχώματα, καθώς εμποδίζει την προσκόλληση παθογόνων (E. Coli, Salmonella).

ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ

τους ερεθιστικούς παράγοντες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς προάγει την απομάκρυνσή τους μέσω των κοπράνων.

Το Tasectan αποτελεί τη σύγχρονη λύση στην αντιμετώπιση της διάρροιας σε παιδιατρικούς ασθενείς.

Δεν είναι φάρμακο, είναι ιατροτεχνολογικό σκεύασμα, ασφαλές για χρήση σε βρέφη και παιδιά, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της διάρροιας και την άμεση ανακούφιση του παιδιατρικού ασθενή, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας*.

Διαθέτει κλινικές μελέτες 1 σε βρέφη και παιδιά που δείχνουν ότι το Tasectan επαναφέρει τη σύσταση των κενώσεων του παιδιατρικού ασθενή από υδαρή σε σχηματισμένη και μειώνει σημαντικά τον απόλυτο αριθμό των κενώσεων σε 12 ώρες, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Το Tasectan μπορεί να συγχορηγηθεί με ηλεκτρολύτες.