Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

OTOSAN Throat Gel Forte 14 sachs

10.20 9.85

Το τζελ Otosan Throat Gel Forte είναι ένα προϊόν για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τον ερεθισμό του λάρυγγα.

Σύγκριση
Κωδικός: 10336 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή Προϊόντος

Το τζελ Otosan Throat Gel Forte είναι ένα προϊόν για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τον ερεθισμό του λάρυγγα.

Χάρη στην ειδική του σύνθεση τζελ, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ που επικάθεται στον βλεννογόνο και δρα στη φαρυγγική και λαρυγγική κοιλότητα, το οποίο προστατεύει τον βλεννογόνο από την ερεθιστική δράση εξωτερικών παραγόντων, ανακουφίζοντας από τον πόνο.

Το τζελ Otosan Throat Gel Forte επίσης προωθεί την ενυδάτωση του βλεννογόνου και διευκολύνει τη φυσιολογική αποκατάσταση των ιστών, περιορίζοντας έμμεσα τον ερεθισμό και το αίσθημα πόνου.

Το Otosan Throat Gel Forte είναι κατάλληλο για:

  • Ερεθισμό του λάρυγγα
  • Κάψιμο ή πόνο κατά την κατάποση
  • Βραχνάδα, συχνά μαζί με ξηρό βήχα
  • Ξηρότητα της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας λόγω εξωτερικών ή περιβαλλοντικών παραγόντων (κάπνισμα ή ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας).

Με ευχάριστη γεύση λεμόνι, το Otosan Throat Gel Forte χαρίζει επίσης αίσθηση φρεσκάδας.

Σύνθεση εμπλουτισμένη με μέλι. Χωρίς γλουτένη. Με φυσική γεύση λεμόνι.

Ιατρικό σκεύασμα σήμανσης CE. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρήση.

Η ειδική σύνθεση τζελ του Otosan Throat Gel Forte συνδυάζει τη μαλακτική δράση των εκχυλισμάτων της Ισλανδικής λειχήνας και της αγριόβρουβας με την βιοπροσκολλητική ικανότητα της αραβινογαλακτάνης της λάρικος.

Τα αιθέρια έλαια λεμονιού (βιολογικής παραγωγής), λευκού θυμαριού, ευκαλύπτου και μέντας χαρίζουν στο προϊόν κιτρώδες και βαλσαμικό άρωμα φρεσκάδας.

Η σύνθεση του Otosan Throat Gel Forte είναι επίσης εμπλουτισμένη με μέλι.
Χωρίς γλουτένη.

Ιατρικό σκεύασμα σήμανσης CE – Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν τη χρήση.