Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

ARKADA COLLAGEN SERUM 10ml

21.77 20.00

Ένας μοναδικός ορός κολλαγόνου ο οποίος αποτελεί επανάσταση στην επαναδόμηση των νυχιών και της επιδερμίδας του σώματος.

Εξαντλήθηκε

Σύγκριση

Περιγραφή Προϊόντος

Ένας μοναδικός ορός κολλαγόνου ο οποίος αποτελεί επανάσταση στην επαναδόμηση των νυχιών και της επιδερμίδας του σώματος.

Ο ορός κολλαγόνου, ο οποίος προέκυψε μετά από πολλούς μήνες δουλειάς και έρευνας του Adrian Arkada και των
βιοτεχνολόγων, μετέβει στο επόμενο στάδιο μοναδικών αποτελεσμάτων. Ο Adrian Arkada και οι βιοτεχνολόγοι δημιούργησαν έναν ιδιαίτερο και μοναδικό συνδυασμό καθαρoύ κολλαγόνου και λαδιού από δέντρο τσαγιού. Ο ορός επιταχύνει την επαναδόμηση των νυχιών, την εξάλειψη των παρανυχίδων και των επωνυχίων, την ανάπλαση των ουλών στην περιοχή του σώματος, την επούλωση πληγών στο σώμα από σοβαρές επιδερμικές λοιμώξεις και την οριστική εξουδετέρωση του μύκητα στα χέρια ή τα πόδια.

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ – COLLAGEN 
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του κόσμου για τον χώρο της κοσμετολογίας και της βιοτεχνολογίας. Αποτελεί την πιο σημαντική πρωτεΐνη του ανθρώπινου οργανισμού. Το COLLAGEN SERUM της ARKADA INTERNATIONAL, έχοντας την πιο ισχυρή περιεκτικότητα σε κολλαγόνο, από οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό ή θεραπευτικό προιόν, ενισχύει όσο τίποτε άλλο την επαναδόμηση σπασμένων, ραγισμένων, φθαρμένων και γδαρμένων νυχιών στα πόδια και στα χέρια. Επίσης λόγω της μοναδικής του αυτής αναπλαστικής ιδιότητας, αναπλάθει το δέρμα στις περιοχές των ουλών στο σώμα, απαλύνοντας τες σε πολύ σημαντικό βαθμό.

ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ – TEA TREE

Έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Αποτελεί μία φυσική θεραπεία για τις φλεγμονές και τις λοιμώξεις του δέρματος. Οι ιδιότητες του έχουν επιβεβαιωθεί, ύστερα από πολλές δοκιμές και χρησιμοποιούνται ευρέως στην φυσική ιατρική. Η ισχυρή περιεκτικότητα σε λάδι από δέντρο τσαγιού, μέσα στο COLLAGEN SERUM της ARKADA INTERNATIONAL , είναι αυτό που κάνει το προιόν να είναι μοναδικά αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιακό σε σχέση με άλλα προιόντα θεραπείας του μύκητα και των επιδερμικών λοιμώξεων. Εξουδετερώνει την μυκητίαση στο δέρμα και τα νύχια των χεριών και των ποδιών και επουλώνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις επιδερμικών πληγών και λοιμώξεων.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.