Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

GRANUS MEN’S UP TABS

GRANUS TABS

7.4529.95

Το Granus Men’s UP είναι το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία και γενικότερα τις διαταραχές στην σεξουαλική επίδοση του άνδρα.

Clear
Σύγκριση
Κωδικός: 7060 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή Προϊόντος

Το Granus Men’s UP είναι το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία και γενικότερα τις διαταραχές στην σεξουαλική επίδοση του άνδρα. Ανέκαθεν, αλλά και ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές που διανύουμε, ο άντρας καλείται να επιλύσει πολλαπλά πρακτικά προβλήματα, όπως: οικονομικά, επαγγελματικά και γενικότερες καταστάσεις ψυχολογικής πίεσης. Αυτή η ψυχολογική πίεση λοιπόν, είναι η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Το Granus Men’s UP, έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μνήμη και τη συγκέντρωση, έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα, τη σεξουαλική όρεξη αλλά και τη στύση. Εκτός από τη βελτίωση της στύσης, ενισχύει τη λίμπιντο και η δράση του διαρκεί έως και 48 ώρες.
Μόνο απόλαυση, όταν και όποτε το ζητήσετε!

Τα Συστατικά του Granus Men’s UP:

Astragalus Membranaceus. Αστράγαλος ο μεμβρανώδης. Τα βασικά οφέλη από τη λήψη του είναι: είναι αντιφλεγμονώδες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνει ή εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικών όγκων και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και ρυθμίζει ή προλαμβάνει το διαβήτη και τις ασθένειες που προκαλεί.

Epimedium. Επιμήδιο. Χρησιμοποιείται ενάντια στη στυτική δυσλειτουργία, την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και βοηθάει ασθενείς με γενικότερα σημάδια κόπωσης. Η βασική του λειτουργία είναι η ενεργοποίηση του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την κινητοποίηση της ενεργοποίησης του μηχανισμού της στύσης.

Eucomnia Ulmoides. Εικόμνια. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και τα τριγλυκερίδια, εμποδίζει την απώλεια οστικής μάζας, ενθαρρύνει την απώλεια λίπους και κυρίως αυξάνει την κινητοποίηση φυσικών στεροειδών στον οργανισμό.

Herba cistanches. Χρησιμοποιείται κατά παράδοση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη σεξουαλική υγεία και οργανική τόνωση, την καλή εντερική λειτουργία, είναι αντιοξειδωτικό και προστατεύει το νευρικό σύστημα.

Condonopsis pilosula. Ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, είναι δυναμωτικό, τονωτικό, σταθεροποιεί τα άτομα με διατροφικές διαταραχές, αυξάνει την αντοχή και ευνοεί την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Radix paeoniae alba. Βοηθά στη καλή υγεία του αναπνευστικού, καταπολεμά την αρτηριοσκλήρωση, βοηθά ασθενείς με κύρωση του ήπατος, αντιστέκεται στην νευραλγία και την ημικρανία και βοηθά τονώνει με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης CFS.

Chinese Angelica. Κινεζική αγγελική. Προλαμβάνει τις αλλεργικές κρίσεις, ευνοεί τις αρθρώσεις, περιορίζει την υπέρταση, καταπολεμά την ψωρίαση και τον ανεπιθύμητο αποχρωματισμό του δέρματος. Ενθαρρύνει την γονιμότητα και βοηθά στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Liquorice. Λειτουργεί σαν φυσικό αντιβιοτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπολεμά οστεοαρθρίτιδες και απαλύνει το στρες. Βοηθά ασθενείς στην μετεγχειρητική τους κατάσταση, χρησιμοποιείται για πάρα πολλές δερματοπάθειες, καθώς και για την καταπολέμηση όλων των τύπων Ηπατίτιδας. Φυσικά ενισχύει τον οργανισμό την σωστή στιγμή, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από περιττή μυική δραστηριότητα.

Cinnamomum Cassia. Κινεζική κανέλα. Καταπολεμά το διαβήτη, τους μυϊκούς σπασμούς , την στομαχική παλινδρόμηση, κάνει καλό στο κοινό “κρύωμα” και ανοίγει την όρεξη. Επίσης ευνοεί την καλή νεφρική λειτουργία, εξαλείφει τις κράμπες και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Semen-Cuscutae. Αυξάνει την παραγωγή και τη ροή του σπέρματος, προδιαθέτει για σεξουαλική συνεύρεση αυξάνοντας τη λίμπιντο, έχει αντικαρκινική και αντιοξειδωτική δράση, είναι αντιφλεγμονώδες και προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Rhizoma-Atractylodis. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, διευκολύνει την ούρηση και βοηθά στη νεφρική λειτουργία, επιτελεί φυσική αιμοκάθαρση και βοηθά στην αποφυγή αλλεργιών που προκαλούνται από τη σκόνη αλλά και άλλα συναφή σωματίδια.

Bidentate Achyranthes. Βοηθά στη νεφρική λειτουργία και καθαρίζει την ουροδόχο κύστη. Επίσης έχει αναλγητική δράση και ωφελεί ασθενείς με άσθμα.

Semen Zizyphi spinosae. Είναι αγχολυτικό, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τους αδύναμους οργανισμούς. Επίσης για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της αϋπνίας.

Παρενέργειες σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν. Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξουν αλλεργικές αντιδράσεις σε άτομα που είναι αλλεργικά σε τροφές (αυγά, ψάρια κτλ.). Επίσης δεν ενδείκνυται η χρήση της συμπληρώματος σε άτομα που έχουν δρεπανοκυτταρική αναιμία ή μη ελεγχόμενη υπέρταση-υπόταση παρά τη χρήση σχετικών φαρμάκων. Εάν η αρτηριακή πίεση έχει ελεγχθεί με φάρμακα μπορείτε άφοβα να κάνετε χρήση του συμπληρώματος.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χάπια

2 χάπια, 10 χάπια