Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

MENTHOGEL ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΣΦΥΡΟΔΑΚΤΥΛΙΑΣ Ref G

12.01 9.00

Ιδιαίτερα μαλακό  επίθεμα υδρογέλης με ελαστική θηλιά για άνετη εφαρμογή κάτω απο τα δάκτυλα. Προσφέρει ανακούφιση από πίεση και πόνο στα δάκτυλα με σφυροδακτυλία  και πάσχοντες απο νεύρωμα Μorton’s.

 

 

 

 

Σύγκριση

Περιγραφή Προϊόντος

‘’ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ’’

Αντιπιεστικά & αντικραδασμικά επικαλύμματα υδρογέλης  ‘’Menthogel’

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Τα επικαλύμματα ‘’Menthogel’’ είναι προϊόντα νέας τεχνολογίας, σχεδιασμένα από ομάδα  Γάλλων  ειδικών  ποδολόγων, εργοφυσιολόγων και φυσικοθεραπευτών  που εξειδικεύονται  στην θεραπεία παθήσεων και προβλημάτων του άκρου ποδός και του πέλματος.

Κατασκευάζονται από μαλακή επεξεργασμένη υδρογέλη.

Απορροφούν τους κραδασμούς, προστατεύουν και ανακουφίζουν από την πίεση και τις τριβές που δέχεται καθημερινά το πόδι, το πέλμα  και τα δάκτυλα και λειτουργούν συμπληρωματικά - υποστηρικτικά στις θεραπείες.

Είναι εμποτισμένα με μέντα για να κρατούν τα πόδια φρέσκα και δροσερά σε όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα η ευχάριστη μυρωδιά τους απαλλάσσει τα πόδια από την δυσοσμία που προκαλούν τα βακτήρια και τα πόδια ανανεώνονται.

Οι κύκλοι, τα κύματα και οι τρύπες παρέχουν μεγαλύτερη  αντικραδασμική  προστασία, άνεση & μείωση του ιδρώτα.

Όλα τα προϊόντα είναι Κλινικά ελεγμένα & Φιλικά στο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης:Σε  ανοιχτές πληγές η  δερματικές παθήσεις (ψωρίαση κ.λπ.), σας συνιστούμε  όπως πριν την χρήση τους  συμβουλευτείτε  τον Δερματολόγο σας.

Εάν είστε διαβητικός η έχετε κακή κυκλοφορία του αίματος,  προτείνουμε όπως κατά τις πρώτες χρήσεις  βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν επιβαρύνει την κυκλοφορία του αίματος.   Σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίας συστήνουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Τα προϊόντα ‘’Menthogel’’είναι ιδανικά και για ρευματικούς ασθενείς και τους πάσχοντες από σφυροδακτυλία,  πελματιαία απονευρωσίτιδα, άκανθα και νεύρωμα  Morton’s.

Συντήρηση-Πλύσιμο:Συστήνουμε να πλένονται καθημερινά με χλιαρό νερό βρύσης & μαλακό σαπούνι. Μετά το στέγνωμα, για καλύτερη προστασία και ανακούφιση να χρησιμοποιούνται με μαλακή φυσική απορροφητική πούδρα (ταλκ).

Και τα 10 προϊόντα είναι  σχεδιασμένα και εξειδικευμένα για την προστασία & ανακούφιση από την  πίεση & την τριβή που δέχεται  το πέλμα του ποδιού,  οι κάλοι, το κότσι, το μετατάρσιο, η πτέρνα, η καμάρα, τα δάκτυλα.

Ιδιαίτερα μαλακό  επίθεμα υδρογέλης με ελαστική θηλιά για άνετη εφαρμογή κάτω απο τα δάκτυλα. Προσφέρει ανακούφιση από πίεση και πόνο στα δάκτυλα με σφυροδακτυλία  και πάσχοντες απο νεύρωμα Μorton's.       

Φοριέται: με η χωρίς κάλτσα.

Συνδυάζεται: με Ref. Ε Προστατευτικό για κότσι μικρού Δακτύλου.

Συσκευασία με 2 τεμάχια.

Επιπλέον Πληροφορίες

μέγεθος

ΜΕΓΑΛΟ, ΜΙΚΡΟ, ΜΕΣΑΙΟ