Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

NEOBEAUTY ARCAYA AMPOULES OXYGEN 5*2ml (1+1)

ARCAYA AMP oxygen 1-1

20.54

Αίσθηση άμεσης φρεσκάδας στην επιδερμίδα και ορατή λείανση των ατελειών. Νεανική όψη και κυτταρική αναγέννηση με τη δύναμη του καθαρού Οξυγόνου. Μοναδική “δύναμη” και ζωντάνια στην επιδερμίδα.

Εξαντλήθηκε

Σύγκριση
Κωδικός: 10069 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Περιγραφή Προϊόντος

Οι θεραπείες με οξυγόνο είναι η ΝΕΑ τάση παγκοσμίως στην Αισθητική και την πλαστική χειρουργική. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η παγκόσμια τάση της Ιατρικής Αισθητικής: αμπούλες με καθαρό οξυγόνο!  

Υποστήριξη σχηματισμού νέων κυττάρων & ενυδάτωση

Αίσθηση άμεσης φρεσκάδας στην επιδερμίδα και ορατή λείανση των ατελειών. Νεανική όψη και κυτταρική αναγέννηση με τη δύναμη του καθαρού Οξυγόνου. Μοναδική "δύναμη" και ζωντάνια στην επιδερμίδα. Διοχέτευση μορίων οξυγόνου στην επιδερμίδα για ενυδάτωση, βελτίωση της όψης στα θαμπά ή ωχρά δέρματα, αλλά και σε δέρματα με λιπαρότητα. Σημαντική αύξηση του ρυθμού της διαδικασίας παραγωγής νέων κυττάρων. Μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και ματ αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα ανακτά την ισορροπία και τη ζωντάνια της, λειαίνεται και ενισχύεται η σωστή κυτταρική λειτουργία. Αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας κατά της γήρανσης. Κατάλληλο για κάθε ηλικία, για χρήση κάθε πρωί και βράδυ. Ιδανική για την αντιμετώπιση και τη βελτίωση των ατελειών που προκύπτουν από την ανθυγιεινή και απαιτητική καθημερινότητα. 

Χρήση: Εφαρμόστε 4-5 σταγόνες από το περιεχόμενο μιας αμπούλας σε στεγνό, καθαρό πρόσωπο.