Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

POWER HEALTH CALMOCAF * 14 FAKELAKIA

10.50 8.90

Η σύνθεσή του βασίζεται στην Κόμμι Ακακίας, ή αλλιώς Ακακία Σενεγάλης, ενός δένδρου γνωστού για την παραδοσιακή του δράση. Συγκεκριμένα, η ρητίνη της Ακακίας Σενεγάλης έχει μελετηθεί για τα πολλαπλά της οφέλη στην υγεία του οργανισμού.

Εξαντλήθηκε

Σύγκριση
Κωδικός: 8934 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή Προϊόντος

Ζεστό ρόφημα για τον ξηρό βήχα και μαλακτική δράση για το βλεννογόνο!

H Power Health σας συστήνει το Calmokaf, το νέο χειμωνιάτικο σύμμαχο για τον ξηρό βήχα.  Η σύνθεσή του βασίζεται στην Κόμμι Ακακίας, ή αλλιώς Ακακία Σενεγάλης, ενός  δένδρου γνωστού για την παραδοσιακή του δράση. Συγκεκριμένα, η ρητίνη της Ακακίας Σενεγάλης έχει μελετηθεί για τα πολλαπλά της οφέλη στην υγεία του οργανισμού.

Το Calmokaf είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν (CE).

ΣΥΝΘΕΣΗ

Ενεργά συστατικά ανά φακελάκι: Κόμμι Ακακίας (αραβικό κόμμι)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Ενήλικες: Ανοίγετε ένα φακελάκι και διαλύετε το περιεχόμενο σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό 2 με 3 φορές την ημέρα, ανακατεύετε καλά και το αφήνετε στο ποτήρι για περίπου 5 λεπτά. Καταπίνετε το Ζεστό Ρόφημα Calmocaf  για τον Ξηρό Βήχα. Κρατάτε το διάλυμα στο λαιμό και στον φάρυγγα για όσο  περισσότερο χρόνο πριν την κατάποση και γυρίστε το απαλά στο στόμα για περίπου 15 δευτερόλεπτα ώστε να ενυδατωθεί αποτελεσματικά ο βλεννογόνος.

Παιδιά και έφηβοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη μισή δοσολογία.

Περιεχόμενο

1 φακελάκι = 5g

Συσκευασία με 14 φακελάκια

Εγκυμοσύνη / Θηλασμός

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Δεν είναι κατάλληλο για βρέφη.

Δεν απαιτείται ιατρική συνταγή για αυτό το ιατροτεχνολογικό προϊόν. Για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων θεραπείας, το Ζεστό Ρόφημα Calmokaf  για τον Ξηρό Βήχα πρέπει, ωστόσο, να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Η χρήση θα πρέπει να διακοπεί εάν εμφανιστούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας. Εάν εμφανίσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση και ειδικές προειδοποιήσεις

Σε περίπτωση που τα συμπτώματα επιμείνουν ή χειροτερέψουν (ιδιαίτερα o πονόλαιμος) μετά από τρεις ημέρες χρήσης, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό ή  το φαρμακοποιό σας.