Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

SARANTIS LANES HERBALENE ΦΥΤΙΚΟ ΥΠΑΚΤΙΚΟ

9.0720.00 7.5017.00

Φυσικός τρόπος απελευθέρωσης του εντέρου και σταδιακής απαλλαγής από τη δυσκοιλιότητα. Προσφέρει ανακούφιση με φυσικό τρόπο από το βράδυ ως το πρωί.Ιδανικό για βραχυχρόνια χρήση για την αντιμετώπιση της περιστασιακής δυσκοιλιότητας.

Clear
Σύγκριση

Περιγραφή Προϊόντος

Φυτικό υπακτικό -φαρμακευτικό προϊόν φυτικής προέλευσης παραδοσιακής χρήσης.

Ιδιότητες.Το Lanes Herbalene είναι υπακτικό με φυτικά συστατικά και θαυμάσια μυρωδιά και γεύση μάραθου (Fennel), περιέχει σένναδρόγη η οποία διεγείρει την εντερική κινητικότητα, κυρίως του παχέος εντέρου, και μειώνει την απορρόφηση ύδατος και ηλεκτρολυτών. Η σύνθεση περιέχει επίσης μείγμα φύλλων, φλοιού και σπόρων από τα παραδοσιακά βότανα χαμόκλαδο (φραγκούλη-Buckthorn), ζαμπούκο(Elder leaf) & τσάι Mate παραδοσιακά γνωστών για την υπακτική τους δράση, καθώς διευκολύνουν την κινητικότητα του εντέρου.

Η σέννα, γνωστή και ως κασσία, συναμική, Σέννα η Αλεξανδρινή ή φύλλα Αιγύπτου είναι βότανο το οποίο χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για τη βοήθεια που προσφέρει στον οργανισμό στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας χάρη στις καθαρτικές της ιδιότητες. Η δράση της οφείλεται στην ιδιότητα να διεγείρει την κινητικότητα του εντέρου, διευκολύνοντας τις κενώσεις.

Πλεονεκτήματα Χρήσης.Φυσικός τρόπος απελευθέρωσης του εντέρου και σταδιακής απαλλαγής από τη δυσκοιλιότητα. Προσφέρει ανακούφιση με φυσικό τρόπο από το βράδυ ως το πρωί.Ιδανικό για βραχυχρόνια χρήση για την αντιμετώπιση της περιστασιακής δυσκοιλιότητας. Επίσης ενδείκνυται για χρήση σε προεγχειρητική αγωγή και στην προετοιμασία του εντέρου για ενδοσκοπικό ή ακτινολογικό έλεγχο.

Μορφή- Συσκευασία

• 50gr σε πλαστικό βάζο
• 150gr σε πλαστικό βάζο
Φαρμακοτεχνική μορφή: Κόνις

Συνιστάται σε Ενήλικες & έφηβοι άνω των 14 ετών: ¼ κουταλάκι του γλυκού αυξάνοντας βαθμιαία μέχρι 1 κουταλάκι του καφέ.Παιδιά άνω των 7 ετών: χρησιμοποιήστε τη μισή δόση.

Προτεινόμενη Δοσολογία.Πίνετε τη σκόνη χωρίς να τη μασήσετε με λίγο χλιαρό νερό το βράδυ πριν τον ύπνο και σαν ρόφημα: ρίχνετε την ποσότητα σκόνης σε ½ ποτήρι χλιαρό νερό, το στραγγίζετε και το πίνετε το βράδυ πριν τον ύπνο.

Σύνθεση.Δραστικές ουσίες: Φύλλα Σέννας (64%), Ζαμπούκου (8%) και Χαμόκλαδου (4%), Μάραθος (16%), Τσάι Ματέ (8%)

Δεν περιέχει: ζάχαρη ή συντηρητικά.

Έγκυες/Θηλάζουσες: Να συμβουλεύονται το γιατρό τους.
Παιδιά: Κατάλληλο για παιδιά 7 ετών και άνω.
Διαβητικοί: Να συμβουλεύονται το γιατρό τους.
Χορτοφάγοι: Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Αριθμός Άδειας Κυκλ/ρίας ΕΟΦ: ΔΡ-37/17.09.90, 45645/1.7.10, 57644/25.8.10, 56811/10.1.11

Επιπλέον Πληροφορίες

ποσοτητα

50gr, 150gr