Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

VERSION VITAMIN E 25% 50ML

59.90 56.90

VERSION VITAMIN E 25%, ειδικά παρασκευασμένη με 25.000 Μονάδες (IU) Βιταμίνης Ε, διεγείρει την σύνθεση των συστατικών της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας, έχει αντιρυτιδική δράση, μειώνει την ξηρότητα του δέρματος και τη διαδερμική απώλεια νερού, με αποτέλεσμα να δίνει ένα δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό.

Σύγκριση

Περιγραφή Προϊόντος

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ

Ωριμο δέρμα είναι μία κομψότερη λέξη για το γηράσκον δέρμα. Οι αλλοιώσεις στον τύπο αυτόν του δέρματος είναι χρονολογικά προγραμματισμένες. Η αληθής ενδογενής γήρανση του δέρματος, διαχωρίζεται από την εξωγενή γήρανση. Οι UVA & UVB ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο καπνός από τα τσιγάρα, το στρες, οι δίαιτες κλπ., έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ελεύθερων ριζών.

Η υπέρμετρη παραγωγή ελεύθερων ριζών αποδιοργανώνει τις κυτταρικές μεμβράνες και τις πρωτεiνες του δέρματος, προκαλεί βλάβη στο DNA, μειώνει την πυκνότητα του κολλαγόνου, εκφυλίζει τις ελαστικές ίνες, δημιουργεί πάχυνση της βασικής μεμβράνης των τριχοειδών, οδηγώντας τελικά το δέρμα σε ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.

Οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες ανιχνεύουν και δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στην φροντίδα κατά της γήρανσης του δέρματος. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι η βιταμίνη Ε είναι ο καλύτερος αντιοξειδωτικός παράγοντας ο οποίος είναι ικανός να προλαμβάνει και να αναστρέφει τα αποτελέσματα της πρόωρης γήρανσης στο δέρμα.

Διαδικασία Ανανέωσης του δέρματος με την κρέμα Version Vitamin E 25%

Η Version Vitamin E 25%, κατά της γήρανσης του δέρματος, είναι μοναδική κρέμα με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Ε.

Βασίζεται σε ένα νέο σύστημα μικροκαψουλών. Τα προϊόντα που βασίζονται σε μικροκάψουλες, συγκριτικά με τα συμβατικά καλλυντικά, παρουσιάζουν τα εξής πλεονεκτήματα:

· Πιο αποτελεσματικός Φορέας των βιολογικά ενεργών ουσιών Οι μικροκάψουλες «μεταφέρουν» και απελευθερώνουν, σταδιακά, τη βιταμίνη Ε, σε μεγάλες ποσότητες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενεργοποιώντας έτσι τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων.

· Πιο αποτελεσματική αντιρυτιδική δράση Οι μικροκάψουλες εξασφαλίζουν καλύτερη και μεγαλύτερη απορρόφηση νερού από το δέρμα και μεταφέρουν τις δραστικές ουσίες απευθείας στις πιο προβληματικές περιοχές αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.

Χρησιμοποιείστε τη φυσική δύναμη της βιταμίνης Ε για να προστατεύσετε και να βοηθήσετε στην αποκατάσταση του δέρματός σας.

Πλεονεκτήματα από την χρήση της VERSION VITAMIN E 25%:

· Αποκατάσταση και προστασία του δέρματός σας από τις ελεύθερες ρίζες.
· Αισθητή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

· Αναχαίτιση των σημαδιών γήρανσης.

· Ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

· Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

· Προστασία από τις επιβλαβής επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

· Βοηθά στην επούλωση των τραυμάτων, εκδορών και του ουλώδους ιστού μετεγχειρητικά.

· Διατηρεί την υγεία και την ακεραιότητα του δέρματος.

 VERSION VITAMIN E 25%, Αντιγηραντική, Αναπλαστική, μη-λιπαρή κρέμα, ταχείας απορρόφησης σύνθεση, κατά των ακτινών UVA και UVB, ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τύπους δερμάτων, ιδιαίτερα εκείνων που παρουσιάζουν έντονα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Βοηθά στην διατήρηση της υγείας και της ακεραιότητας των κυττάρων του δέρματος και των μεμβρανών. Εμποδίζει την καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί στην πρόωρη γήρανση. Η Βιταμίνη Ε παράγεται φυσικά και αναφέρεται ως d-alpha tocopherol (α-τοκοφερόλη), η οποία είναι βιολογικά η πιο ενεργή μορφή.

Η δραστικότητά της μετράται σε Διεθνείς Μονάδες (IU).

Καθαρό Έλαιο Βιταμίνης Ε: 1mg (χιλιοστόγραμμο) = 1 IU.

VERSION VITAMIN E 25%, ειδικά παρασκευασμένη με 25.000 Μονάδες (IU) Βιταμίνης Ε, διεγείρει την σύνθεση των συστατικών της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας, έχει αντιρυτιδική δράση, μειώνει την ξηρότητα του δέρματος και τη διαδερμική απώλεια νερού, με αποτέλεσμα να δίνει ένα δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό.

Εμπλουτισμένη με τις υψηλής αποτελεσματικότητος ενυδατικές ουσίες, Υαλουρονικό Νάτριο, Πανθενόλη, το θρεπτικό έλαιο του Αβοκάντο, τις ευεργετικές ουσίες Schizophyllan και Gingo Biloba, προστατεύει ενεργά το δέρμα από την καταστροφή των κυττάρων στην οποία οφείλεται και η πρόωρη γήρανση. Χρήση: Αφού καθαρίσετε καλά το δέρμα σας, απλώστε αυτή την αντιοξειδωτική θρεπτική κρέμα, στο πρόσωπο και τον λαιμό, τα άνω και κάτω βλέφαρα, δύο φορές την ημέρα. Αυτή η φόρμουλα είναι περιβαλλοντολογικά ασφαλής και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

pH 6,0 – 6,5