Τηλέφωνο: (30) 2410 534 461

Cart

Εταιρεία

Το φαρμακείο μας, από τα πρώτα φαρμακεία στη Λάρισα, ίδρυσε το 1932 ο Δημήτριος Επιτρόπου.Το 1940 μεταφέρθηκε στην οδό Μ.Αλεξάνδρου 2, στην ίδια διεύθυνση που λειτουργεί & σήμερα.Το 1959 ανέλαβε ο Ευστάθιος Μπουλασίκης, ενώ απο το 1995 πέρασε στήν 3η γενιά & υπεύθυνη είναι η Κούκα Μπουλασίκη. Στο φαρμακείο μας θα βρείτε δερμοκαλλυντικά όλων των εταιρειών, θα ενημερωθείτε για τα καινούργια προιόντα και θα μπορείτε να ζητήσετε την εξειδικευμένη συμβουλή μας για τη σωστή περιποίηση του δέρματος σας.

Ένα φαρμακείο πρωτοπόρο, σύγχρονο, διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα!

Έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο και τη νέα ματιά που απαιτεί η εποχή μας, δημιουργήσαμε αυτό το φαρμακείο με μόνο στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας!

Δημιουργώντας την ιστοσελίδα μας www.koukapharmacy.gr με την τεράστια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο γίνεται καλύτερα όπου κι αν βρίσκεστε.

Η μοναδικότητα μας έγκειται στο γεγονός ότι οι τιμές μας είναι οι ίδιες στο ηλεκτρονικό και στο φυσικό μας κατάστημα. Για να είσαι καλός οφείλεις να έχεις την καλύτερη ομάδα. Το Φαρμακείο μας είναι εξαιρετικά υπερήφανο να παρουσιάζει και να συνεργάζεται με ανθρώπους με γνώση και πάθος προκειμένου να παραδίδει το καλύτερο έργο και να είναι έτοιμο να σας παρέχει οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ζήστε αυτή την πρωτοποριακή εμπειρία που σας προσφέρουμε και δώστε μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας.

Ώρες Λειτουργίας Φαρμακείου:

Δευτέρα - Παρασκευή Σάββατο
09.00-21.00 10.00-14.00